En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Branş örgüsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten işlevsel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve kolaylık bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın ivedi durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin de problemsiz çallıkıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın mebdeladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık ciğerin yeğleme edilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân yangın kapısı teşhisr.

Yangın ve müstacel mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da rapor edilen bu ekip bazı modellerde olağan kapı koluna misil. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rakik gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı kucakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla bile işlem adımları umumiyetle şunları bağırsakerir:

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize öneri verememekteyiz.

Report this wiki page