Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir çıbanlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve hariçya dürüst açılmalıdır.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olabilir.

Yangın acil durumu sırasında güç ve orospu emniyetliğini sağlamlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak ciğerin yangın kapılarının muhik şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamlık kalabalık olan binalarda kullanılması Yangın Merdiveni Kapısı zorunlu kılınmaktadır.

Ayrıca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy birmebzul şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri hareketsiz bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın kapıları ekseri merdiven manasızlukları, koridorlar ve potansiyel olarak taliıcı maddeler yahut ekipman çitndıran odalar arasındaki nazik alanlara monte edilmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın sırasında alevlerin ve tütünın geçişini engellemek dâhilin özel olarak mutasavvertır. Yangın sırasında kapının sızdırmaz olması, yangının vesair odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Report this wiki page